بر اساس اشیاء دورههای مختلف تاریخ بریتانیا نشان میدهد که چگونه رنگهای آنها در طول زمان تغییر کرده و رنگهای پر جنب و جوش را پشت سر گذاشته و هر روز خاکستریتر میشوند.
Cat Sleeman بیش از هفت هزار عکس از اشیاء روزمره را از مجموعه گروه موزه علوم در تحقیقاتی که توسط مرکز سیاستگذاری و شواهد صنایع خلاق (PEC) تامین شده بود، بررسی کرد. از دوربینها گرفته تا لامپها و سایر اشیاء خانگی، بر اساس کاربردشان در 21 دسته مختلف طبقهبندی شدند. تجزیه و تحلیل بر اساس شمارش پیکسل های رنگ های مختلف انجام شد و همچنین به شکل اجسام پرداخت.
یافته های مطالعه شامل تمایل به خاکستری شدن اشیا در طول زمان است که در عکس ها و فیلم های گذشته قابل مشاهده است. می توان این نتایج را بر روی نموداری رسم کرد که نشان می دهد چند پیکسل در اشیا بر اساس زمان ایجاد آنها از 1800 تا کنون وجود دارد. در طول این 200 سال، رنگهای خاکستری عمدتاً از اوایل قرن نوزدهم تا قرن بیستم غالب شدند و رنگهای مایل به زرد و قهوهای در همین دوره ظاهر شدند.
همچنین در این دوره بود که پلاستیک و به دنبال آن فولاد ضد زنگ و کاهش استفاده از چوب معرفی شد. در این مطالعه، یک تصویر تلگراف از سال 1844 با یک تصویر آیفون در سال 2008 مقایسه شده است. رنگهای تلگراف نه تنها از مواد آن، مانند چوب و فلز، بلکه از شکل آن ناشی میشود، زیرا منحنیها و جزئیات آن سایههایی را چاپ میکنند که پیکسلهای آن را ثبت میکنند. رنگهای متفاوت. از سوی دیگر، آیفون تغییرات زیادی در شکل منظم و رنگ های خاکستری و مشکی خود ندارد.
این روند در چندین بخش صنعت و فرهنگ نیز منعکس شد. اگر به عنوان مثال تصویر یک بزرگراه در دهه 1980 و امروز را مقایسه کنیم، شاهد تراکم بیشتر خودروهای رنگی با رنگ های اشباع در گذشته خواهیم بود، در حالی که امروزه خودروهایی با رنگ های نقره ای، سیاه و سفید غالب هستند. همین امر در مورد داخلی های داخلی نیز اتفاق افتاد: رنگ هایی که تا اواسط قرن بیستم کاملاً در تزئینات، اشیاء تزئینی و مبلمان وجود داشتند، به تدریج رقیق و سرکوب شدند.
در پست مدرنیسم، معماری داخلی روشهای مختلفی را برای پرداختن به تزئینات و پرداختها ارائه میکرد. در داخل خانه ها، ضمن تلاش برای معرفی مصالح و حذف پوشش هایی که به دنبال یکنواختی تقریباً تک رنگ بودند، پرداخت ها نیز روز به روز صنعتی و در نتیجه یکنواخت تر شدند. نتیجه در طول سال ها از بین رفتن زیور آلات، رنگ ها، بافت ها و چاپ در محیط های داخلی است.
با این حال، به نظر می رسد روند در سال های اخیر در حال تغییر است. در جستجوی تغییر فرهنگی، به نظر میرسد که نسل Z با معرفی رنگهای بیشتر به اتاقها، منطق مینیمالیستی را معکوس میکند. علاوه بر این، لازم به ذکر است که جنبه های زیبایی شناختی را نمی توان از بافت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آنها جدا کرد، به طوری که رنگ ها و اشکال - و معماری - اشیا همیشه با ویژگی های مکان مرتبط است.
برای آموزش طراحی داخلی، دکوراسیون و معماری با هدف ورود به بازار کار و دریافت مدرک بین المللی معتبر می توانید از هر کجای ایران و جهان میتوانید در کلاس های آنلاین بدون محدودیت زمان و مکان، از سطح مبتدی تا حرفه ای در آکادمی بین المللی کیوسکدیا زیر نظر بهترین اساتید داخلی و خارجی آموزش ببینید.
کیوسکدیا تنها برگزارکننده رسمی دوره های تیف استرالیا در ایران با هدف ورود به بازار کار ایران و خارج ایران و ارائه سرتیفیکیت بین المللی از تیف استرالیا می باشد. در رشته های: معماری، طراحی داخلی، دکوراسیون، بازسازی، نورپردازی، طراحی نما، طراحی فضای سبز، آموزش نرم افزارهای معماری و طراحی، شرکت در مسابقات بین المللی، بستن قرارداد و گرفتن پروژه در ایران و خارج از ایران (بین الملل)
برای آموزش و دریافت مدرک بین المللی روی لینک زیر کلیک کنید:
شماره تماس برای ثبت نام دوره و اطلاعات بیشتر:
Archdaily برگرفته شده از وبسیات